Чужди езици с насайт http://xn--e1aq.xn--80aa1anvi.com Sun, 21 May 2017 01:11:36 +0000 Joomla! - Open Source Content Management bg-bg Как се учи английски език с онлайн курс http://xn--e1aq.xn--80aa1anvi.com/item/27-как-се-учи-английски-език-с-онлайн-курс http://xn--e1aq.xn--80aa1anvi.com/item/27-как-се-учи-английски-език-с-онлайн-курс

Все повече чуваме за електронния вариант в Интернет, по който всеки желаещ може да запише курсове по английски език. Какво представлява той, кой може да се запише и как работи самият тест за изпита на английски език. За редица въпроси, хората все още нямат достатъчно познания и това може би се явява най-голямата спънка, която ги възпира да учат английски, чрез онлайн записвания.

Английската форма за обучение предлага възможност за всеки, забързан, работещ съвременен човек. Тя може да подобри способностите ви в училище, да покачи значително нивата на познания по английски език, да ви даде нови възможности, да подобри разговорната реч и най-вече да покачи нивото на обща култура и познания по английски език.

Онлайн курс за изучаване на английски език, могат да запишат тийнейджъри, възрастни хора, работещи хора или лица, чиято работа е свързана с добри познания на английски език. Онлайн курсовете са предвидени за всякакви учащи и се предлагат в най-облекчена и удобна форма за усвояване. Тук не се изисква присъствие всеки ден и на определено място, до което всеки път трябва да се придвижвате.

Съществуват множество училища за чужди езици и тогава изниква въпроса, в кое от тях да запишем онлайн курс.

Тук съвета на специалисти е да се избере школа за чужди езици, която да прилага най-модерни и съвременни методи за онлайн обучения. Изберете езикова школа, която предлага моментно започване на обучението и с реален преподавател в Интернет веднага. Онлайн формата за обучения по английски език е изключително удобна и подходящ начин да се пести време и средства за подготовка на чужд език.

Тестове онлайн на английски език стават, чрез предварителна и самостоятелна подготовка на кандидатстващия. След, което потребителят получава достъп до формуляр, който попълва и се включва в тест за определяне на ниво. От получения резултат се взема в предвид, на кое ниво е той към момента и в много от школите по преподаване на английски език се подготвя индивидуален план за стартиращия програма за онлайн обучения.

Обученията са в два модела – часове с преподаватели и самоподготовка. Те обхващат всички нива от начинаещи до напреднали. Наред с тези уроци потребителите имат възможност да бъдат обучавани и в специализирани курсове. Там ги подготвят квалифицирани преподаватели, в зависимост от областта - разговорни и бизнес часове, а практикуването на разговори е може би най-важното за тях.

]]>
ivan.a.yurukov@gmail.com (Super User) Чужди езици Sun, 17 Nov 2013 10:43:19 +0000
Новия век – век на английски отношения http://xn--e1aq.xn--80aa1anvi.com/item/26-новия-век-–-век-на-английски-отношения http://xn--e1aq.xn--80aa1anvi.com/item/26-новия-век-–-век-на-английски-отношения

В света, в който днес живеем немислимо е да общуваме, да работим, да се забавляване без познания на чужд език. Английски език е масово разпространеният и независимо къде се намираме – у дома, на улицата, в училище или на работа, ежедневната му употреба се налага.

Ако искаме да научим английски език по-бързо ще е нужно свободно време, известна сума пари за частни уроци и школи, а може и само мотив и достатъчно собствена воля.

Как по-лесно да учим английски език, за да сме в крак с модата, ще разкрием няколко лесни трика:

На първо време започнете с елементарни речници за комуникация. Тези от типа и пригодени за пътувания са идеално решение. Определете дневен график, в който всеки ден да научавате известен брой английски думи, в това число не пропускайте и кратките текстове и фрази на английски език, които сами да произнасяте, а след това и да превеждате. Дори в моментите, когато не се занимавате с изучаване на английски език, може да си го „набивате“ в съзнанието. Слушайки музика със слушалките рано сутрин на тичане за сутрешна гимнастика; на работа в почивката или вечер пред лягане. Изучаването на английски език не бива да се превръща в тягостно и неприятно нещо, а в забавно занимание, което да носи удоволствие.

Може да споделите с приятели, които са на „Ти“ с английски език. С тях може да комуникирате в определени момент, а това значително ще подобри познанията ви. Някой, който знае добре английски език ще има поглед над вашият начин на усвояване и ще може да ви поправя, когато грешите.

Опитайте се да намерите нови приятели от други страни В Интернет. Така мотива да усвоите английски език ще е по-голям и по-бързо ще учите, защото комуникацията без знанията ви ще е невъзможна.

Когато напреднете, започнете да пишете текстове на английски език. Кратки разкази, за това, как е минал денят ви, за това къде планувате да отидете на почивка или как изкарайте коледните празници ще е добра цел. Така едновременно с напредване във времето докато изучавате английският език ще ви останат хубави спомени, а и ще се развивате непрестанно.

]]>
ivan.a.yurukov@gmail.com (Super User) Чужди езици Mon, 28 Oct 2013 13:40:40 +0000
Английски език – няколко неща заради, които трябва да го учим http://xn--e1aq.xn--80aa1anvi.com/item/25-английски-език-–-няколко-неща-заради,-които-трябва-да-го-учим http://xn--e1aq.xn--80aa1anvi.com/item/25-английски-език-–-няколко-неща-заради,-които-трябва-да-го-учим

За едни приятно занимание е ученето на английски език, за други истински кошмар. И сега като се замисля познавам поне няколко човека, които заслужават адмирации, не само по отношение усвояване на чужд език, но и защото винаги намират верния път да постигнат целите.

За да е максимално полезна темата, извадих няколко причини, които да мотивират и вас в научаване на английски език, а ето и тях:

На първо място помислете защо за вас е важно да научите английският език.

Тук може да поместите личностното развитие. Дори да няма конкретна причина, която да ви подтиква към учен на английски, то самият мотив, че ще допринесете да обогатите познанията си с нещо ново, непознато и далечно за вас, трябва да е достатъчно силен.

От друга страна изучаването на английски език отваря множество врати. Едва ли някой знае, какво го очаква в утрешния де, а дори да има такива хора, то те се броят на пръстите на едната ръка. Помислете, колко нови възможности ще се откриват за вас в бъдеще, а ако някои от тях са свързани пряко с познанията ви по английски език и вие ги нямате, то всичко ще загуби смисъла и магията на добрия късмет. В това число имам в предвид възможност за нова работа в Чужбина или България. Все повече стават фирмите и на българският пазар, които търсят англоговорещи кадри.

Представете си, че утре решавате да заминете на околосветско пътуване. Имате финансовата и всяка друга възможност, но английският ви куца. И какво бихте усетили от едно такова изживяване, ако не може да общувате свободно на английски, езика на целия свят?! Това е равносилно на това да можеш да хапнеш сладолед, но през стъкло. Ще оближеш стъклото, ще си представиш, че е за теб, но няма да усетиш сладостта му.

Екскурзия в чужбина, без познания по английски език, без възможност за комуникация е същото.

]]>
ivan.a.yurukov@gmail.com (Super User) Чужди езици Mon, 28 Oct 2013 13:40:20 +0000